29 Şubat 2012 Çarşamba

Örtmenim

1 haftadır burnum açılan baraj kapağı gibi şırıl şırıl, boğazım ise çok gamlı, çok ballı. Bu durumu bir öğretmenin en fena hali diye tanımlarsam yanlış olmaz. Sürekli burun sil, öksür boğazını temizle-yoksa konuşamazsın- kart bi sesle ders anlat. Bu iyileşme sürecini de çok uzatan bir kısır döngü halini alınca normalde 2-3 günde geçecek hastalık 1-2 hafta sürüyor. Bunları niye anlatıyorum? Söyleyeyim.

Hiç ders anlatacak haliniz yokken, ders bitse de eve gidip yatıp dinlensem diye düşünürken teneffüs zilinin çalmasıyla beraber öğrencilerin hevesle "ders bitti ya ne güzel ders işliyoduk" demeleriyle bende ne hastalık kaldı ne halsizlik. O an karşıma Balrog çıksa Gandalf gibi atarlanır "nereye lan ibne ders yapıyoruz burda, çıkşarı!" diye kovardım. O derece sevindim, mutlu oldum.

Demem o ki; güzel cümleler, güzel tepkiler insanı çok motive eden şeyler. (parçada anlatılmak istenen kısım burası. test çözenlere de bir yardımım olsun. eheh)

Yarın 8. sınıflara dersim var. Yine boğazımı sikertecek ibneler. Şimdi böyle de bi durum var yani motivasyon da bir yere kadar. lksadjflskdjh

Kendinize iyi bakın, saçlarınızı tarayın efenim.